top of page

Про підсумки фінального етапу ХVIІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»

25 черв. 2022 р.

Про підсумки фінального етапу ХVIІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»

Адмін

Відповідно до плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 15.12.2021 № 1379, та «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.10.2012р. №1766/22078, відповідно до рішення Оргкомітету, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України з 15 по 17 червня провів фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

У конкурсі, як було зазначено раніше, взяв участь учень 3-А класу Капля Микола разом зі своїм керівником-наставником Афанасьєвою О.О. Вони є переможцями міського та обласного рівнів. І за результатами участі юних дослідників у Всеукраїнському етапі даного конкурсу також маємо відмінний результат - І місце.

Відповідно наказу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагородити дипломом за І місце у ХVIІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт Каплю Миколу, а вчителю початкових класів Афанасьєвій О.О.адміністрація та педогагичний колектив Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України висловлює щиру подяку за підготовку учнівської молоді, організацію та проведення ХVIІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»

Пишаємося вашою наполегливою працею! Так тримати!

bottom of page